Informatie

Informatie voor kopers

 1. Wij verkopen jongens- en meisjeskleding vanaf maat 86 én hippe, eigentijdse kleding voor tieners tot en met maat M (38/40) .
 2. Kleding kopen kan uitsluitend tegen contante betaling. Bovenop de aankoopprijs komt 15% voor het goede doel. Verder wordt uw totale aankoopbedrag afgerond op 50 cent in het voordeel van het goede doel.
 3. Het is niet toegestaan uw eigen tas mee naar binnen te nemen. U krijgt van ons een tas mee.

 

 

Informatie voor verkopers

 1.  Als u een nummer aanvraagt gaat u akkoord met onze voorwaarden.
 2. Het inleveren van de artikelen kan op de vrijdag vóór de beurs van 13:00 tot 14:00 uur en van 19:00 tot 20:00 uur.
 3. Opbrengst en niet-verkochte kleding kan opgehaald worden op de beursdag tussen 14:00 en 14:30 uur.
 4. Er wordt alleen hele en schone kleding aangenomen. De organisatie beslist om een ongeschikt artikel buiten de beurs te houden.
 5. Voor de beurs in het voorjaar kan alleen zomerkleding aangeboden worden en voor de beurs in het najaar alleen winterkleding.
 6. Schoenen, ondergoed en nachtkleding mag niet worden ingeleverd.
 7. Er geldt een maximum van 25 stuks per verkoopnummer. U mag maximaal twee verkoopnummers aanvragen. Deze kosten 2 euro.
 8. Van uw opbrengst gaat 15% naar het goede doel.
 9. Alle artikelen moeten voorzien van een goed bevestigd etiket (bijvoorbeeld een kaartje aan een touwtje) met daarop de omschrijving van het artikel, geslacht, maat, klantnummer en prijs. GEBRUIK GEEN STICKERS, DEZE VALLEN ER VAAK AF.
 10.  In geval van artikelen zonder prijs en/of kaartje bepaalt de organisatie de prijs en gaat de opbrengst naar het goede doel.
 11. Als u de kleding niet meer terug wilt kunt u een rode stip op het kaartje zetten. De kleding gaat dan naar het goede doel.
 12. Hoewel wij onze uiterste best doen uw kleding zorgvuldig te behandelen raakt er soms toch iets kwijt. Hiervoor is de organisatie niet aansprakelijk. Inleveren blijft op eigen risico.