Informatie

Informatie voor kopers

 ·         Wij verkopen jongens- en meisjeskleding vanaf maat 86 én hippe, eigentijdse kleding voor tieners, tot en met maat M (38/40) .

·         Kleding kopen kan uitsluitend tegen contante betaling. Bovenop de aankoopprijs komt 15% voor het goede doel. Verder wordt uw totale aankoopbedrag afgerond op 50 cent in het voordeel van het goede doel.

·         Wij hebben een vlot invoer-en verwerkingssysteem. Uw bezoek aan onze beurs hoeft niet veel tijd te kosten!

·         Adres: Christelijk Gereformeerde Kerk, Voordijk 252 te Barendrecht (NB: ingang aan de achterzijde, Dudokdreef!) 

 

Informatie voor verkopers

Jongens- en meisjeskleding vanaf maat 86 én hippe, eigentijdse kleding voor tieners, tot en met maat M (38/40)

 

Behalve ‘gewone’ kleding mag u ook inleveren:

 • sportkleding/ trainingspakken/ gympakjes/ gymschoentjes
 • kaplaarzen (in het najaar ook snowboots)
 • regenkleding
 • skikleding (in het najaar)
 • leggings/ maillots
 • riemen/ ceintuurs
 • sjaaltjes
 • kinderhoedjes, -petjes en -baretjes
 • kinderhand- en schoudertassen
 • mutsen, sjaals (winter) en handschoenen (mits deze zijn gebundeld)

 

Wat niet mag worden ingeleverd:

 • schoenen/ sandalen
 • badjassen
 • ondergoed
 • nachtkleding
 • mutsen, sjaals (winter) en handschoenen (tenzij deze zijn gebundeld)

 

Kleding inbrengen: vrijdag vóór de beurs van 14.00 - 15.00 uur én van 19.00 - 20.00 uur

Opbrengst en eventueel niet-verkochte kleding ophalen: zaterdag van de beursdag zelf tussen 13.30 en 14.00 uur.

 

Kunt u zelf niet komen, vraag dan iemand anders dit voor u te doen!

Niet-opgehaalde opbrengst en kleding komen te vervallen aan het goede doel.

 

·         Administratiekosten: per nummer € 2,= (Wordt met de opbrengst verrekend) Van uw opbrengst gaat 15% naar het goede doel. Het uiteindelijk aan u uit te betalen bedrag wordt afgerond op 50 cent nauwkeurig in het voordeel van het goede doel. 

·         Indien een kledingstuk is ingeleverd zonder prijs, dan bepaalt de commissie deze. Ontbreekt een nummer, dan komt het stuk te vervallen aan het goede doel.

·         Kras nooit iets door op een etiket! Wij weten namelijk niet of ú dat hebt gedaan..! Om vervelende situaties te voorkomen, zullen wij kledingstukken voorzien van een kaartje met doorhalingen dan ook niet ophangen.

·         Maximaal 25 stuks op één nummer. Een setje op één hanger wordt gezien als één stuk.

·         Fijn als u de kleding op hangers aanlevert, maar alléén als de hanger een draaibare haak heeft! Uiteraard mag ook kleding zonder hangers worden ingeleverd. En natuurlijk kunt u van ons lege hangers krijgen, indien u met hangers inbrengt.

·         Geen kop- of veiligheidsspelden gebruiken!

·         Etiketten laten vaak los! Ons advies: een geperforeerd kartonnen kaartje met een touwtje eraan. Eventueel afplakband mits dit van goede kwaliteit is. Knip de stukken (i.p.v. scheuren) en zorg ervoor dat het, vooral op de hoeken en aan de randen, zeer stevig is aangedrukt!

·         Stellen/ paren aan elkaar vastmaken, wel alle onderdelen afzonderlijk prijzen! (Zo kunnen wij, indien nodig, terugvinden wat bij elkaar hoort.)

·         Duidelijk schrijven a.u.b! Soms raakt kleding kwijt, doordat etiketten niet goed leesbaar zijn (heel lichte inkt of letters die elkaar raken, bijvoorbeeld).

·         Kleding die u niet meer terug hoeft, kunt u voorzien van een rode stip .

·         Hoewel wij ons uiterste best doen uw kleding zorgvuldig te behandelen, raakt er soms toch iets kwijt. Hiervoor is de beurs niet aansprakelijk, inleveren is op eigen risico.

·         Een nummer aanvragen kan vanaf ongeveer twee weken vóór de beurs. Om een nummer aan te vragen, gaat u naar 'nummer aanvragen' in de menubalk. Om praktische redenen kan het tot maximaal 3 dagen duren voor u een nummer krijgt toegestuurd. Duurt het onverhoopt langer, neem dan alstublieft contact met ons op via de mail.

N.B. Hebt u uw nummer bij nader inzien niet nodig, laat ons dat dan zo spoedig mogelijk weten!